Samenwerkingen

Plastic Ambassadeurs werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties om het proces te waarborgen. Elk bedrijf met zijn eigen specialiteiten en ervaringen. Door goed samen te werken kunnen wij een zo goed mogelijk kwaliteit waarborgen van onze diensten. Ook kunnen we op deze manier flexibel en efficiënt zijn.

We werken samen met bedrijven en organisaties die ervoor dat het proces uitgevoerd kan worden, maar er zijn ook partijen die meedenken met ons en die het mogelijk hebben gemaakt om het proces op te zetten.

Hieronder staan de logo's van bedrijven en organisaties waar wij kort mee samenwerken.Morssinkhof Rymoplast is een vooraanstaand leverancier van maalgoed, regranulaat en compounds en tevens een betrouwbare afnemer van gesorteerde post-consumer en post-industriële kunststofstromen. Ook helpen Zij u een gesloten kringloop te creëren door loonverwerking van uw kunststof uitvalstromen.

Voor meer informatie over Morssinkhof, bezoek de website: www.morssinkhofplastics.nl

Cumapol biedt verschillende diensten aan voor de polyesterindustrie. Ze kunnen zowel nieuwe als gerecyclede polyesters verwerken. Samen met haar klanten, zakenpartners en andere relaties ontwikkelen ze duurzame, innovatieve polyesterverwerking en toonaangevende recyclingtechnologieën.

Voor meer informatie over Cumapol, bezoek de website: www.cumapol.nl


De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten ze zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat ze samen meer bereiken dan alleen.

Voor meer informatie over de Rabobank, bezoek de website: www.rabobank.nlVoor de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen verzorgt Area onder meer de inzameling van grondstoffen en afval, reiniging van het openbaar gebied, gladheidsbestrijding en kennisdiensten. Ze werken ook voor andere gemeenten en voor duizenden bedrijven in de regio.

Voor meer informatie over Area, bezoek de website: www.area-afval.nl


Toolbox is open voor iedereen die wil maken of een idee tot werkelijkheid wil laten komen. Ze staan midden in de samenleving en hebben het beste met elkaar en de regio voor. Daarom delen ze kennis en netwerk, inspireren ze elkaar, leiden ze mensen op, bieden ze coaching en werkervaringsplekken.

Voor meer informatie over Toolbox, bezoek de website: toolboxemmen.nlProvincie Drenthe maakt plannen en ze adviseren en ondersteunen het provinciaal bestuur bij zijn werk. Het resulteert in nota's, beleidsplannen, verordeningen en besluiten. Als Gedeputeerde Staten of Provinciale Staten het beleid hebben goedgekeurd, zorgen de ambtenaren ervoor dat het beleid wordt uitgevoerd. Ze geven goede initatieven de kans om door te groeien binnen de provincie.

Voor meer informatie over provincie Drenthe, bezoek de website: www.provincie.drenthe.nl

De Gemeente Emmen helpt bedrijven en stimuleert nieuwe ideeën. Door te kijken naar de mogelijkheden die ze kunnen bieden proberen ze bedrijven te stimuleren om in Emmen te settelen.

Voor meer informatie over gemeente Emmen, bezoek de website: gemeente.emmen.nl