Over ons

Plastic Ambassadeurs biedt verschillende diensten aan. Wij zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in het afval en hoe hier mee om te gaan door middel van een afvalscan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het afval gescheiden wordt en dat dit wordt geledigd.


Voor het scheiden van bedrijfsafval is in de meeste gevallen niks voor geregeld. Vaak komt het bij het rest afval terecht of je moet er extra voor betalen. Volgens ons kan dit niet de bedoeling zijn van afval scheiding. Wij vinden juist dat dit beloond moet worden.

Door via ons je afval te scheiden kun u jaarlijks honderden en soms wel duizenden euro's besparen op de afvalkosten. U krijgt dan van ons via een afvalscan een advies hoe u het beste hiermee om kan gaan. Wij komen langs bij het bedrijf, school, vereniging of evenement om deze scan uit te voeren. Hierna krijgt u van ons een plan van aanpak om te zien waar uw verbeterpunten liggen en hoe u kan besparen.

Het proces

Nadat het gescheiden plastic is opgehaald begint het proces om er uiteindelijk een nieuw product van te ontwikkelen.

Bij ons wordt het geperst in balen, vanaf hier wordt het naar Cumapol gebracht waar het gewassen, geshreddert en gedroogd wordt. Dat betekend dat er nu fleaks van gemaakt zijn. Deze fleaks worden naar Morsinkhoff gebracht waar deze worden omgesmolten tot nieuwe grondstof korrel. Van deze korrels wordt uiteindelijk een nieuw product gemaakt. Omdat wij alles als monostroom aanbieden hoeft het tijdens de verwerking niet meer gesorteerd te worden.
Samen kunnen we de juiste processen

formuleren om uw bedrijf duurzamer

te maken.

Aarzel alstublieft niet om contact op te nemen!

Mail: Info@plastic-ambassadeurs.nl

Phone: +31 627 564 386

Phone: +31 651 162 889