Afvalscan

Door het plastic op een gescheiden manier in te zamelen kan uw bedrijf of organisatie flink besparen en het is beter voor het milieu. Veel afval kan hergebruikt worden. Wij focussen ons met name op verschillende soorten plastics, maar wij kunnen uw bedrijf of organisatie ook helpen beter om te gaan met de rest van het afval.


Het scheiden van bedrijfsafval

Door afvalstromen gescheiden aan te bieden, bespaart u flink op de kosten. Tegelijkertijd is het aantoonbaar beter voor het milieu als ook bedrijven hun afval scheiden. Het gaat immers niet alleen om het afval van uw bedrijf, maar om dat van honderdduizenden bedrijven en miljoenen particulieren. Logisch dat u, net als wij, vindt dat zoveel mogelijk afval milieuvriendelijk moet worden afgevoerd en zoveel mogelijk moet worden hergebruikt.


Besparen

Door te scheiden kunt u grote besparingen realiseren op uw afvalkosten. Bij ons is afval scheiden altijd goedkoper dan alles gemengd aan te leveren, doordat er minder kilo's in het restafval terecht komt. Plastic Ambassadeurs komt graag bij uw bedrijf of organisatie langs om te kijken naar de mogelijkheden van uw bedrijfsafval. Wij kijken naar de besparingsmogelijkheden en geven advies over het duurzaam omgaan met uw afval.


Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken voor een afvalscan, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier.